sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Marinoidut kikherneet


Tuli nälkä ja kaivelin kaapeista ainekset tällaisiin nameihin. Luottomarinadini pavuille sisältää öljyä, omenaviinietikkaa ja tomaattipyrettä, mutta koska viimeinen noista oli loppu, käytin sen tilalla punaista pestoa. Koska rakastan yli kaiken valkosipulia ja oluthiivahiutaleita, laitoin myös niitä papujen sekaan.

Marinoidut kikherneet
  • 1 prk (n. 2 dl) keitettyjä kikherneitä
  • 1 rkl vegaanista punaista pestoa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl omenaviinietikkaa
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 0,5 dl oluthiivahiutaleita
  • (maun mukaan suolaa, mustapippuria ja yrttejä, jos siltä tuntuu)
  1. Huuhtele ja valuta kikherneet.
  2. Sekoita kaikki ainekset.
  3. Tarjoile muiden herkkuruokien kanssa tai syö sellaisenaan iltapalaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti