keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Salaatti, jolla on tosi tylsä nimi

Sillä on kyllä tosi tylsä nimi!
Jos raakojen kasvisten syöminen tuntuu työläältä tai vaikka mauttomalta, kannattaa niiden kanssa syödä jotain hyvää kastiketta. Uppoaa varmasti paremmin!

Värikäs kaalisalaatti
  • 0,5 dl kananmunatonta majoneesia (esim. Plamil, X-tra Kevyt tai tämä)
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 tl sinappia
  • 1 tl öljyä
  • 0,25 tl suolaa
  • 0,25 tl mustapippurirouhetta
  • 3 dl suikaloitua punakaalia
  • 2 dl sulatettuja pakasteherneitä
  • 2 ohuiksi renkaiksi leikattua porkkanaa
  • 1 kuutioitu omena
  1. Sekoita majoneesi, valkosipuli, sinappi, öljy, suola ja pippuri.
  2. Sekoita niiden joukkoon loput aineet.
  3. Anna maustua jääkaapissa puoli tuntia ennen tarjoilua.
  4. Tarjoile lisukkeena tai vaikkapa leivän välissä.

Mutta on se kyllä oikeastikin värikäs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti